2011. október 18., kedd

Multi Jáde ásvány karkötő Akció ! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Multi jáde karkötő
A jáde segíti a méreganyagok kiválasztását, ezért remekül használható elhízás esetében is. Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Visszaadja a belső békét és nyugalmat. Növeli és táplálja a szeretetet. Megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkall, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat. Erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav- bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában, ezért remekül használható elhízás esetében is. Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Visszaadja a belső békét, és nyugalmunkat.
A karkötő kb. 19 cm-es, gumis, és 8 mm-es ásványgolyókból áll.
Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak.
Kristályok tisztítása
Nagyon fontos, hogy karkötőnket mindenképpen tisztítsuk meg mielőtt hordanánk. Normál tisztítás: folyó langyos vagy hideg víz alatt pár percig mossuk a kristályt (kivéve a porózus kristályokat). A porózus kövek közé tartozik az azurit, a malachit, a krizokolla, és a türkiz. ) Majd ha lehet, helyezzük ki a napra, úgy 2-3 órára. Rózsakvarc és az ametiszt esetében azonban óvatosabban, mert fakulhat az erős napsütés hatására.
Kristályunkat ne adjuk más kezébe, mert ráhangolódott a mi belső rezgésünkre, energiánkra.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Forduljanak hozzám bizalommal!



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-10-21 13:45
. Multi Jáde ásvány karkötő Akció ! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft